Gausdsal Mat - mat med sjel

Gausdal Mat A/S ble etablert i 2009 og ligger i Gausdal kommune. Gausdal er en frodig jordbrukskommune og er en sidedal til Gudbrandsdalen.

"Våre tanker for bedriften er å produsere mat etter gamle oppskrifter og fremgangsmåter, og dermed ta vare på vår kulturarv fra våre egne generasjoner i Gausdal."


Den gangen ble alt slaktet og tilberedt på gården. De hadde stor kunnskap om mat, fra foring til ferdig mat på bordet, og det ble ikke brukt kunstige tilsetningsstoffer. Maten var naturlig og god.




"Det er i hovedsak spekemat vi produserer , men vil med tiden utvide sortimentet. Gausdal er et ypperlig sted å drive med tørking av spekemat på grunn av sitt tørre klima."








Gausdal Mat er et naturlig innslag på årets matmarked under Norsk Akevittfestival. De har flere ganger hatt stand på CC Gjøvik og vi gleder oss til å smake deres spekede varer 11. og 12. oktober.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 av Frostrøyk/Byen vår Gjøvik for Norsk Akevittfestival