MATMARKED

Stort matmarked i Gjøvik Sentrum og CC Gjøvik

Bli med på folkefesten! 

De siste årene har vi hatt rundt hele 30.000 besøkende på matmarkedet Mætt ta mat.

På matmarkedet skal du kunne smake, kjøpe, lære, møte produsentene, og ikke minst la deg imponere over hva regionen har å tilby! 

 
IMG_20191004_162519
jj1wh5ep7z70k2uknqkf
60732363_655496811529679_668986480282881
tind
67263890_10156849604093477_3067067778507
71764180_402420057319340_733898547108878
54240528_274492460112101_100011915246934
57238818_601517086983622_313712596219015

UTSTILLERE MÆTT TA MAT 2021

Tind / Grilstad
Kokken Tor
Hartmand
Østre Lae
Stabburmat
Gårds- og bygdemat
Grimaas Bryggeri
Mat fra Toten
Solbær fra hjertet
Krokstad Gårdsmat
Viken FHS
Scandic 
Biri Gårdsmeieri
Kristi på Engeland
Kjevla Bakeri
CC-Honningen
Bratsveen Blomster og Bier
Bjørnerud Gårdsprodukter
Oplandske Akevittvenner
Mat og kunst
Kirsti Drewsen
Snertingdal Ysteri
Nimai Håvard Hammer
Gudbrandsdalsbakst
Spekeboden
Rætt i kjæften
Midtskogen spekemat
Hemkok
Bålstedet
Badstova
Smia Restaurant & Catering
Kristin Paulsen
Nimat
Kjells Markiser
Øvre Evang
Setton Gård
Roger Skjelmoen
Raufoss VGS
Smultringbua
HOFF
Balke Kaffe
Norske Akevitters Venner
Tønsberg Hjelpesendinger
Siam House
Kremmer'n
Boligpartner

MERSMAK

Matkultur er en viktig faktor for steders identitet og for turisters reisevalg. På Mersmak-konferansen serveres inspirasjon og kompetanse rundt lokalmat og matopplevelser.

Målsettingen er å øke interessen for bruk av lokale råvarer og produkter, samt inspirere og stimulere til økt fokus på matkultur som en viktig del av opplevelsen. Kort sagt; flere lokale produkter, spesialiteter og retter på bordet. 

KL 12.00-15.00 SAMFUNDET, GJØVIK

12.00 - Velkommen v/ Marianne Bøe, prosjektleder KOM
Kort om KOM-prosjektet og dagens program

12.15 - Kortreiste godbiter serveres ved bordet
Matfagelever fra Raufoss Videregående Skole presenterer og serverer lokalmat-tallerken de har satt sammen.

12.45-13.00 - Rætt i kjæften: Totensalsa
Marte Selmer Hansen - om den lange veien for å komme inn i kjedene

13.00-13.30 - Kvarstad Gård og sjokoladefabrikk
Vi kikker over "skigarden" og hører om eventyret Kvarstad Sjokolade

13.30-14.00 - Lokalmat ut til folket! 
Nina Sundquist, direktør for stiftelsen Norsk Mat, om merkeordninger og lokalmatskolen

14.00-14.30 - Jeg er totning, og er stolt av det!
Kent André Ottesen med skråblikk på matvarebransjen

Kaffe og mingling med god "korona-avstand"

15.00 - Takk for idag!

På grunn av koronarestriksjoner har vi begrenset antallet til maks 70 deltagere. Alle deltagere må være friske, holde avstand og følge gode råd for å begrense smitte.

 
KONTAKT MÆTT TA MAT

MATMARKED

Hedda Jørgensen

Tlf: 99 36 97 89

hedda@gjovikby.no

MATKONFERANSEN

Marianne Bøe

Tlf: 99 36 97 89

marianne.boe@ostre-toten.kommune.no

VÅRE SPONSORER

Gjovik-kommune-ny-logo.jpg
innovasjon-norge.png