top of page

CC Cowboys til akevittfestivalen!

Vi har savnet dere! Vi har ventet på dere! Nå er tiden kommet, nå skal vi treffes! forteller Magnus Grønneberg. Det er et godt uthvilt CC Cowboys som etter frivillige og ufrivillige pauseår endelig skal ut og spille igjen, og Norsk Akevittfestival er utrolig glade for at de tar turen til Gjøvik i år.Bandet har brukt de siste årene til å gå inn og ut av studio, skrive nye låter og øvd på gamle låter. Nå er bandet endelig klar for en omfattende aktivitet. –Lyden og synet av publikum, med allsang, liv og applaus, dere er ønsket, ventet og savnet. Håper vi sees! forteller Grønneberg.


I 2022 slipper bandet ny musikk og et forsterket liveband gleder seg til å legge ut på veien med nye og gamle favorittlåter i repertoaret. CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum. Og vi håper at publikum også er trofaste og ikke går glipp av anledningen til å kose seg i vårt flotte konserttelt med gode venner og god musikk!


CC Cowboys spiller på Akevittfestivalen fredag 30.september i konsertteltet på Jernbanetorget. Konsertstart kl. 21. Dørene åpner kl. 20. Link til billetter her!


Velkommen!

Comments


bottom of page