top of page

Lokalmat Vestfold - helt fri for kunstig konservering 


Vi fikk en av våre utstillere til å fortelle litt om seg selv før de kommer 11. - 12. Oktober på matmarkedet til Norsk Akevittfestival! Karin Østensen står bak konseptet og er dedikert til lokale råvareprodusenter i Vestfold og ellers det som finnes i vår fantastiske natur.


Naturlig Mat uten kunstig konservering og fargetilsetninger var mitt konsept da jeg startet produksjon av lokalmat for litt over 4 år siden. Det hele begynte med ramsløk, den nordiske hvitløken. Siden har det kommet til mange andre produkter, som bærsiruper, senneper, eddiker, marmelader, geleer, samt produkter av tang.


Alle produkter er laget av ville bær og vekster, eller av lokale råvarer fra produsenter i Vestfold. Til Norsk Akevittfestival på Gjøvik har jeg med både Akevittgele og Akevittsennep Mitt ønske er at produkter mine kan være med på å løfte maten, både til hverdag og fest.Comments


bottom of page