top of page

10-års jubileet utsatt til 2021!

Norske myndigheter har som kjent innført forbud mot store arrangementer fram til 1. september, og vi støtter selvsagt myndighetenes avgjørelse om at sikkerhet og helse må komme først. Vi har avventet en beslutning om gjennomføring i håp om at restriksjonene vil lette, men pt er det ingen informasjon som tyder på dette. Vi har vurdert alternative modeller for gjennomføring av festivalen, men funnet risikoen for høy. Det er med tungt hjerte vi nå må meddele at det ikke blir noen Akevittfestival i 2020 og vårt 10-års jubileum er utsatt til 2021.Vi vet at våre besøkende har gledet seg til årets utgave av festivalen, det er noe helt spesielt når man feirer et jubileum og vi har hatt et fantastisk program under planlegging. Vi som jobber med festivalen har også gledet oss enormt. Dette er en trist dag for oss – og det var en tung beslutning å ta – men som en ansvarlig arrangør er vi trygge på at det er en riktig beslutning. Vi kan ikke ta en risiko som kan medføre en mulig smittespredning – våre besøkendes helse må gå foran alt annet.

Alle som har kjøpt billetter til arrangement gjennom Gjøvik kultursenter vil få refundert sine billetter.

Kjøpte billetter blir automatisk refundert, dette tar noen få dager. Hvis noen har spørsmål angående dette – send til post@akevittfestivalen.no


Nå skal vi sammen med våre samarbeidspartnere, leverandører og lokale myndigheter jobbe hardt for å sørge for at vårt 10-års jubileum i 2021 blir den beste utgaven av Akevittfestivalen noensinne.


Vi vil benytte anledningen til å rette en stor takk vårt publikum og våre besøkende!

En stor takk til alle våre eiere, samarbeidspartnere og sponsorer, til det fantastiske næringslivet i Gjøvik; alle restaurantene, handelstanden, samarbeidspartnere forøvrig og til alle andre som bidrar til festivalen!

Sammen skal vi lage den beste utgaven av Norsk Akevittfestival noensinne i 2021! Dere er fantastiske!

Dato for 2021 kommer snart!
For festivalstyret

Line Kildal, festivalsjef

Byen vår Gjøvik, Eier og ansvarlig arrangør

Comments


bottom of page