Tapas & akevitt
Fredag 27. september | 16:00 | Boqueria
Akevitt har i årtier blitt lagret på spanske sherryfat fra Jerez - men kan man spise spansk tapas og kombinere det med norsk akevitt?
Boqueria er en smak av Spania midt i Gjøvik. Bli med hit og få svaret sammen med akevittekspert Anora.
Menyen består av en tapasfjøl med serranoskinke, manchego, albondigas/kjøttboller, brød og aioli, chorizo, patatas bravas og oliven. Serveres sammen med 4 smaksprøver av akevitt.
Det vil bli introduksjon til tapas og akevittsmakene i ca. 30 minutter, deretter vil dere få nyte mat og drikke videre utover og har bordet frem til kl. 18:00. Øvrig drikke kan kjøpes på stedet.
Pris per person kr. 790,-
Billetter HER - for større gruppe, send e-post til post@akevittruten.no
Samme arrangement finner sted fredag og lørdag kl. 16:00.
Husk å velge rett ønsket dag ved billettkjøp.