top of page

Vel blåst, Gjøvik!

Da er Norsk Akevittfestival 2021 historie. Vårt 10-års jubileum ble ett av de første store nasjonale arrangementene etter at Norge ble gjenåpnet. Og for et arrangement det ble, takket være alle dere som trosset vær og vind og møtte opp i hopetall med store smil. Vi er ekstremt glade for at vi fikk lage en skikkelig festival for alle dere dere som bor på Gjøvik, og alle de som kom tilreisende fra alle andre deler av landet.


TAKK til alle våre fantastiske frivillige, uten dere er dette helt umulig! TAKK alle de fantastiske musikerne som gjestet festivalen, dere skaper magi!! TAKK til alle som har bidratt med faglig innhold, kreative arrangement og entusiasme gjennom hele helga, dere er ryggmargen til festivalen. TAKK til alle utstillere i smaksteltet som gjorde det til en fantastisk opplevelse. TAKK til alle som deltok på matmarkedet Mætt ta mat og skapte ordentlig folkeliv i byen. TAKK til våre offentlige samarbeidspartnere og sponsorer som gjør dette arrangementet mulig. TAKK til Festivalstyret som styrer festivalen med stødig hånd.


Og sist men ikke minst, TAKK til vårt nydelige publikum, dere gir oss den beste grunnen for å lage festival!


Velkommen tilbake til Norsk Akevittfestival 2022!


Festivalsjef,

Marianne Aashaug


Deler av festivalstyret 2021. Venstre bak: Morten Raddum (Gjøvik Kultursenter), Arne Julsrud Berg (Mjøsmuseet), Steffen Csirmaz (Hovdetun), Camilla Dalby (Gjøvik Kultursenter), Arne Evensen (Gjøvik Olympiske Anlegg), Tonje Heimdal (Gjøvik Handel- og Næringsforening), Kjersti Linnerud (Showstart).

Venstre foran: Hedda Jørgensen (Byen vår Gjøvik), Gry Merete Fedje Svenskerud (CC Gjøvik), Marianne Aashaug (Festivalsjef), Unni Heimdal (Gjøvik Kultursenter).

Comments


bottom of page