top of page

Utstiller? Meld deg på årets festival!

Norsk Akevittfestival byr på fantastiske og unike opplevelser innenfor mat- og drikkekultur - men ikke uten våre flotte utstillere!


I Storgata har vi et herlig matmarked Mætt ta mat med lukter og smaker assosiert med norske mattradisjoner, høst og akevitt. Mætt ta mat tilbyr mat og drikke av høy kvalitet, med vekt på de unike smaksopplevelsene.


Vi ønsker at publikum skal kunne smake, kjøpe, lære, møte produsentene og ikke minst la seg imponere over hva regionen har å tilby! Så er du lokalmat- eller småskalaprodusent, meld deg på i dag! Vi tillater også noe håndverkere med gode kvalitetsprodukter.
En stor del av Norsk Akevittfestival er det store flotte utvalget av vår tradisjonsdrikk, nemlig akevitten. I år kan vi skilte med ny arena med smakingen, som finner sted i Smakshallen i Gjøvik Olympiske Fjellhall. Fortsatt sentrumsnært med en herlig atmosfære.


Akevitt og øl går hånd i hånd, og det vet også våre publikummere - Smakshallen blir et unikt utstillingsvindu for deg som utstiller! Vi ønsker å vise frem det våre tradisjoner har å by på, små som store, lokale som landsdekkende.Vi gleder oss til nok en akevittfestival på Gjøvik 29.-30. september!Comments


bottom of page