top of page

NYTT I ÅR: Aquaverter

Festivalen får et stort opprykk på servicesiden når aquavertene gjør sitt inntog på festivalen i år. Et knippe godt opplærte og veldig hyggelige mennesker skal lose deg igjennom festivalen og vil stå til tjensteste dersom du har spørsmål eller behov for annen hjelp.


Aquavertene gleder seg til festival og vil være godt synlige i gatebildet med sine orange jakker. Fra venstre: Hanne Skau, Steffen Csirmaz, Anette Holdt Sagvold

- Jeg sto på stand her i fjor og kjente virkelig på den gode stemningen og folkelivet, forteller Hanne Skau. Hun var da frivillig på håndballaget. Etter den gode opplevelsen i festivalhelgen fikk hun lyst til å være med og bidra til folkelivet under festivalen neste år. Nå har hun og ca 15 andre gått igjennom et kurs som har oppdatert dem på alt fra akevittens historie til programpunktene under festivalen.


Steffen Csirmaz er initiativtager og sjef for Aquvertene og forteller om opplegget.

- Vi har vært kjempeheldig og fått med oss en gjeng virkelig dyktige og hyggelige folk som brenner for å løfte festivalen. Alle sammen har vært igjennom kurset og kommer til å være til stede på hele festivalen, fra å være på plass på Akevittoget til her i gågata. De er her for å gjøre festivalen til en best mulig opplevelse for deg.


Gjengen har fått utdelt orange jakker med Aquavert sydd på brystet, slik at du lett skal finne dem i folkemengden.


- Nå gleder vi oss virkelig bare til festival, avslutter Anette Holdt Sagvold. Hun synes det er flott å kunne være til hjelp og gleder seg til å bidra til folkelivet og den gode festivalopplevelsen.


Les mer om Aquavertene og festivalen i Gjøviks Blad.

Comments


bottom of page