top of page

Norsk Akevittfestival feirer 10-års jubileum!

30. september til 2. oktober inviterer vi til vårt 10-års jubileum og en fantastisk festivalstemning på Gjøvik med musikk, mat, faglig innhold, kunst og kultur. Med stort og smått har vi 60 arrangement gjennom helga og vi gleder oss til stor aktivitet i byen.

Norge er på vei mot gjenåpning og vi ser lyset i enden av tunnelen. Men det er fortsatt uvisst når dette eksakt kommer til å skje, så vi planlegger festival med utgangspunkt i at en-meters regelen fortsatt gjelder. Det er utrolig viktig for oss at våre gjester føler seg trygge på Gjøvik denne helga, og det skal de! Festivalen gjennomføres med de til enhver gjeldene regler for smittevern. Det betyr at deler av festivalen blir litt annerledes i år. Det blir ikke et stort matmarked i gågata, men det deles nå inn i flere små markeder rundt i sentrum der det er mulig å opprettholde en-meters regelen. I smaksteltet blir det ikke anledning til mingling, men sittende publikum og servering ved bordene. Men fortsatt mye god smaking. I konsertteltet blir det begrensinger på antall gjester og sittende konsert.

Hvis det skulle komme nasjonale endringer som sier at vi åpner helt opp så er vi klare til å hive oss rundt og legge til rette for det også.

Uansett hva vi lander på skal vi gjøre vårt aller beste for at våre festivalgjester får en topp opplevelse og at dette blir et veldig flott 10-års jubileum. Vi har så mye bra på programmet i år og vi gleder oss!

Hjertelig velkommen til festival!

Vennlig hilsen Norsk Akevittfestival v/Festivalsjef Marianne Aashaug

Comentários


bottom of page