top of page

Musikk på Norsk Akevittfestival

Musikk er samlende og stemningsskapende på. enhver festival og vi er heldig i år igjen med å kunne tilby et utvalg konserter under festivalen.


I festivalteltet fredag blir det dobbeltkonsert med Spelloppmaker og Staysman & Lazz.

Spelloppmaker er et seksmanns-orkester som spiller en blanding av køntri-rock og fest-køntri. Bandet fenger alt fra de litt mer seriøse konsertgåere, til ungdommen som vil oppleve tjo-og-hei. Spelloppmaker har sitt eget særpreg i bruken av Solør-dialekta, som har sitt opphav fra Solør i Hedmark. Solør er kjent som Norges svar på sørstaten Tennessee, noe som gir låtene en ekstra dimensjon av at dette er skrevet av bønder og bygdefolk.

Staysmann & Lazz var i 2015 en av de aller mest streamede artister – sammen med store navn som DJ Broiler, Nico & Vinz og Adelén. Singlene «Kaptein Morgan», «Frk Moet», «Brun og Blid» og «Se så Glad Nissen er», har alle flere millioner streams. Sistnevnte ble streamet over 3 millioner ganger bare i Desember, og var helt oppe på 6. plass på VG-lista.


Billetter til denne konserten får du tak i HER


I festivalteltet lørdag blir det OGSÅ dobbeltkonsert og denne dagen med helter fra 80-tallet. Stage Dolls og Return løfter teltduken med hits fra sin storhetstid og vi gleder oss til å mimre.


Return har i alle år holdt fast med sin signatur, den klassiske 80-tallsrocken, med stort innslag av power ballads. Allsangen vil garantert runge på låter som «Sing Me A Song» og «Bye Bye Johnny».


2018 var et jubel- og jubileumsår for Stage Dolls, 35 år etter at de ble etablert ble Torstein Flakne og kompani nylig innlemmet i Rockheim Hall Of Fame! Forvent en hitparade med «Love Don’t Bother Me», «Hard To Say Goodbye», «Love Cries» og mange flere. Sistnevnte låt nådde 46.-plass på Billboard og 3.-plass på Billboard Rock Charts, og var å finne på det selvtitulerte tredjealbumet deres, som i fjor hadde 30-årsjubileum.


Billetter til denn konserten får du kjøpt HERFahlstrøm bar & grill har eget telt i Nedre Torvgate med alle rettigheter, matservering og livemusikk. Fredag åpner teltet 15.30 og trubadurene Guttorm og Stein Inge lager skikkelig festivalstemning akkurat som i fjor.
Lørdag åpner teltet 13.00 og Guttorm spiller fomiddag og ettermiddag til vi invitererer selveste YANKEE på scena når kvelden kommer.

Teltet hos Fahlstrøm har gratis inngang, men ble i fjor helt fullt!!

Arrangementene finner du på deres FB-side HER


Kaffka er en velkjent konsertarena på Gjøvik og bidrar selvfølgelig også med musikk under festivalen. Fredag 11. oktober blir det Retro rock-party med Riot Boots. Riot Boots er en kruttsterk powertrio fra Gjøvik/Toten, som flere ganger har bragt lykke til et rocka publikum på Kaffka! Disse gutta kan å sette sjøbein. Hovedmålet er å underholde folket og de koser seg med det musikalske på en måte som smitter over til de som lytter, hører, drikker eller danser! Med tolkninger av kjente og kjære perler fra 70-tallet til dags dato, samt egne låter.

Billetter skaffer du deg HER

På dagtid lørdag 12. oktober spiller Jenny Augusta spiller For Hatten . Hun ga i fjor ut plata «E e ho som søng woho» og reiser land og strand rundt for tiden og spiller konserter for fastglade forsamlinger. Låtene hennes handler om alt mulig, fra død og kjærlighet, til de enkle tingene.
Lørdag kveld blir det skikkelig stemning med The Jelly Roll Men - Bluesparty på Akevittfestivalen.The Jelly Roll Men har med sin kompromissløse ekte Chicago-blues, snudd Kaffka på hodet de siste to årene under akevittfestivalen. Dermed må vi sørge for at dette blir en tradisjon med solide røtter i år! Med disse gutta er det adskillig mer humør enn akevitt, som gjør at det blir høy temperatur og skikkelig moro

Billetter til denne konserten skaffer. du deg HERPå Faunos festmiddag lørdag som heter Akevitt i A-dur blir det en musikalsk aften med Leif Anders Wentzel-voc, Rodmar Johansen-voc, Per Strand-git/voc, Jan Tore Øverstad- bass og Trond Augland-perc. De lover at den blir av de triveligste kveldene! Bordbestilling gjørr du via deres FB-side


På Khalles. Corner midt i Storgata inviteres det. også til musikalske opplevelser under festivalen. Fredag 11. oktober kan du oppleve. duoen Hans Magnar og Jim kl 22.00 og lørdag 12. oktober. blir. det. irske toner med The joys of Spring på scena
Hematt er et fantastisk trivelig sted å slukke tørsten og få med seg gode innslag fra scena. Med sine intime stemning er alltid konserrtene der stemningsfulle.

Under årets Akevittfestival kan du oppleve musikk der alle 3 dagene. Torsdag og lørdag blir det AkevittJAM og på fredag 11. oktober er det gratiskonsert med Rune Bakkelund


Comments


bottom of page