top of page

Grimaas Bryggeri & årets salgstelt

Oppdatert: 5. sep. 2019

De siste årene har Norsk Akevittfestival stilt opp med et utsalgstelt for øl i Storgata som en del av matmarkedet. I år er vi så heldige å ha fått Grimaas Bryggeri til å stå for dette, og vise frem og selge godt øl til folket!
I salgsboden i Storgata, vil vi tilby 4 øl til salgs ("Dugurd" Blonde Ale, "Vonoms" APA, "Skomt" Brown Ale, "Kvæntin" Wit) samt de fleste varer vi har i gårdsbutikken vår, forteller medeier Christian Wetten Enger. Grimaas Bryggeri stiller også med ulike smakstilbud i utstillerteltet på Jernbanetorget.


 


"Grimaas Bryggeri startet som et lite bryggelaug på Raufoss i 2014 av de tre barndomsvennene Trond, Pål og Christian. De rigget seg til i låven på gården til bestefaren til Christian og etter noen år med brygging på hobbynivå bestemte de seg for å søke om salgsbevilling. I 2017 ble Grimaas Bryggeri AS etablert og statlig tilvirkningsbevilling kom på plass.

Med på laget ble også onkel Ole Alex, bestefar Knut og hans bror Ole Bjørn.


Etter uendelig med dugnadstimer, og litervis av kaffe servert av bestemor Ragnhild, er den gamle stallen på Grimås Gård nå pusset opp i sin helhet og produksjonen er igang." - grimaasbryggeri.no

Grimaas Bryggeri AS Org.Nr : 919 323 582 MVA Nordsetvegen 120 2834 Raufoss

Comments


bottom of page