top of page

Galåvolden Gård fra Røros til Gjøvik
Galåvolden Går er Røros-regionens ledende leverandør av ferske gårdsegg og spennende gårdsmat. De foredler egne råvarer av egg, mjølk, storfekjøtt og hønsekjøtt til mange spennende produkter. Produkter med full sporbarhet på alle råvarer og ekte håndtverkskvalitet.De har eget gårdsutsalg, og tar i mot grupper for servering og omvisning. Mange av deres produkter finnes i Coop, Meny, Joker, Spar og Remabutikker særlig i Trøndelag, men også en del på Østlandet. De leverer også til delikatessebutikker, restauranter og hotell over det meste av landet.På Trøndersk Matfestival 2014 ble Galåvolden Gård kåret til Årets lokalmatprodusent i Midt-Norge, og vår RørosOst Vellagret Kvitost til beste ost uansett klasse. Flere oster har medalje fra NM, og RørosOst med urter og RørosOst med røkt reinskjøtt er tildelt Bronsemedalje i World Cheese Awards.


RørosIs er kåret til best i test i DN, har Gullmedalje og flere Sølvmedaljer fra NM og har vært finalister i Det Norske Måltid  hele 4 år på rad. Ingulf har dessuten mottatt Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris og Kongens fortjenestemedalje for sitt arbeid med lokalmat. 


Galåvolden er kjempeklare for matmarkedet på Norsk Akevittfestival og vi gleder oss spesielt til å smake på prisbelønnet ost og "Best i test" - RørosIs!


Kommentare


bottom of page